Myftinia Puke shperndau mish kurbani per dhjetra familje

Myftinia Puke fale mbeshtetjes se shoqates V.H.K. Istanbul dhe te Fondacionit Miresia beri te mundur shperndarjen e mishit te kurbanit per dhjetra familje ne rrethin e Pukes.
Me kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka falenduar besimtaret qe kan dhuruar mishin e kurbani, po ashtu ka shprehur falendrime te veçanta per shoqaten A.M.Hydayi Vakfi dhe Shoqaten V.H.K.Istanbul si dhe Fondacionin Miresia te cilet prej vitesh kan ndihmuar ne projekte te ndryshme sociale rrethin e Pukes.
Mishi i kurbani u shperndan: Puke, Qerret, Iballe, Kryezi etj.

Qerret
Qerret
Qerret
Puke
Iballe
Iballe
Kryezi
Kryezi

Leave a Reply