Myftinia Puke shperndane pako ushqimore ne fshatin Flet

Ne kuader te muajit Ramazan Myftinia e rrethit Puke ne bashkepunim me Ambasaden e Kuvajtit ka mundesuar shperndaren e disa pakove ushqimore ne fshatin Flet. Ne kete kuader Myftiu Gezim Kopani falenderoi Ambasaden e Kuvajtit per kontributin e dhene duke krijuar keshtu nje tjeter bashkepunim qe Myftinia e rrethit Puke po ben me disa vende dhe fondacione islame brenda Republikes se Shqiperise.

Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese vete Myftiu Gezim Kopani i cili shoqerohej nga Antari i Keshillit te Myftinise Puke Ali Latifi.

Flet-Puke;26.06.2015

 

 

 

Leave a Reply