Myftinia Puke shperndan pako ushqimore ne fshatin Trun dhe Blerim

Myftinia Puke ne bashkepunim me Fondacionin Denis Feneri dhe te shoqates Perpjekje beri shperndarjen e pakove ushqimore te muajit Ramazan ne fshatin Trun dhe Blerim. Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe perfaqesues te shoqates Deniz Feneri. Gjate shperndarjes se pakove ushqimore Myftiu Gezim Kopani i shoqeruar nga mysafiret vizituan disa familje duke shikuar nga afer gjendjen e veshtire te dhjetra familjeve.20160616_184153 20160616_183914 20160616_183721 20160616_183636 20160616_183545 20160616_173425 20160616_173550 20160616_173742 20160616_174105 20160616_183357 20160616_173115 20160616_172843 20160616_172751 20160616_162312 20160616_162033 20160616_162032 20160616_162021 20160616_161658 20160616_161434 20160616_161326 20160616_161118

 

Leave a Reply