Myftinia Puke sebashku me BIK-un e Kosoves shperndau disa pako me ushqime per familjet ne nevoj

Ne kuader te muajit Ramazan Myftinia Puke me mbeshtetjen e Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves u be20170601_195421

shperndarja e disa pakove ushqimore ne qytetin e Pukes dhe Fushe Arrezit dhe disa familje ne fshatin Dedaj.

Ne shperndarjen e pakove moren pjese Myftiu i Pukes Gezim dhe perfaqesuesit e BIK-ut te Kosoves Kasim Gerguri dhe Bahri Sejdiu.

Kjo eshte shperndarja e pare e cila do vijoje me disa te tjera. Nga kjo shperndarje perfituan rreth 80 familje.

20170601_195225 20170601_195326 20170601_195421 20170603_102735 20170603_102929 20170603_111134 20170603_111641 20170603_113841 20170604_120556 20170604_120653 20170604_120827 20170604_120850

Leave a Reply