Myftinia Puke ne kuader te muajit Ramazan solidarizohet me familjet ne nevoj

Ne kuader te muajit ramazan, Myftinia Puke me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise u ka ardhur ne ndihme disa familje ne nevoj ne rrethin e Pukes. Ne shperndarjen e ushqimeve mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe disa antare te keshillit te Myftinise Puke. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj Komunitetin Mysliman te Shqiperise i cili u gjend prane disa familjeve ne nevoj duke i gezuar ata ne muajin e ramazanit gje e cila eshte shume domethenese. Pakot ushqimore u mundesuan ne saj te Komunitetit Mysliman te Shqiperise me mbeshtetjen e Qendren Bamirese dhe Humanitare “Mbreti Selman”.

Ramazan 2019

20190504_091514 20190504_091709 20190504_091753 20190504_092629 20190504_092935 20190504_093148 20190504_105825 20190504_111047(0)

Leave a Reply