Myftinia Puke ndihmon dhjetra familje te varfra

Me date 11.01.2016 Myftinia e rrethit Puke me mbeshtetjen e Zyres per Çeshtjet Fetare prane Ambasades Turke Tirane shperndau disa ndihma per disa familje ne nevoje.

11.01.2016
11.01.2016

Ne shperndarjen e ketyre ndihmave mori pjese Myftiu Gezim Kopani si dhe Kordinatori i Zyres per Çeshtjet Fetare prane Ambasades Turke Tirane Yasin Sengul. Me kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani falenderoj Fondacionin e Turkiye Diyanet Vakfi per ndihmen e dhene ketyre familjeve duke shpresuar ne bashkepunime te tjera pasi rrethi i Pukes ka nevoje per mbeshtetje edhe te ketij lloji. Ne fjalen e tij Yasin Sengul falenderoj Myftinin e Pukes per bashkupunimin dhe per punen qe zhvillon ne kete zone jo vetem nga ana fetare por edhe ate sociale.

Ndihma e dhene ketyre familje konsistonte ne: ushqime, kervat oprtopedik, buk pjekse (tav), sobe, jorgana etj. Nga kjo ndihme perfituan mbi 60 femije jetim, familje te pastreha, si dhe familje te tjera ne nevoj.

12.01.2016

20160111_115502.jpg 20160111_1153065694d081a5ab2.jpg 20160111_1153415694d0747bdb9.jpg

20160111_114833.jpg 20160111_114729.jpg 20160111_114914.jpg 20160111_115341.jpg

10295501_10153852957174730_320880533457363161_o.jpg 1511633_10153852961984730_2078051842052149366_o.jpg 882163_10153852955589730_28859947070501977_o.jpg 12466025_10153852956559730_3645686108199961055_o5694c5f06a36d.jpg 12471659_10153852953529730_5831453923936396044_o.jpg 12471648_10153852957564730_6289592880356643836_o.jpg 12466025_10153852956559730_3645686108199961055_o.jpg 12466165_10153852958079730_3760621582619035620_o.jpg 12485860_10153852954509730_8566890414543874144_o5694c5f58d72a.jpg 20160108_133519.jpg 20160109_130230.jpg 20160110_140033.jpg 882163_10153852955589730_28859947070501977_o5694c8b131128.jpg 20160111_114213.jpg 20160111_113652.jpg 20160110_141227.jpg 20160110_140735.jpg 20160110_140055.jpg

Leave a Reply