Myftinia Puke ndihman disa famije ne fshatin Blerim dhe Trun

Blerim1

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga drejtori i Fondacionit Miresia shperndan disa soba, batanija dhe jorgan ne fshatin Blerim dhe ne fshatin Trun te Pukes. Ne fund te ketij projekti perfituan 100 familje ne; Puke, Rrape, Flet, Blerim, Trun etj. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj per bashkepunimin drejtorin e fondacionit Miresia Korab Kaja dhe donatoret qe mundesuan kete projekt.
( Janar 2021 )

Blerim2 Blerim4 Blerim-Puke Blerim-Puke1 Trun1 Trun2 Trun3 Trun4 Trun5 Trun6 Blerim3

Leave a Reply