Kreret e institucioneve ne rrethin e Pukes urojne myslimanet pukjane.

Myftiu Gezim Kopani ne pritje te delegacionit te Famullise Puke 15.10.2013
Myftiu Gezim Kopani ne pritje te delegacionit te Famullise Puke 15.10.2013

Kreret me te larte te institucioneve ne rrethin e Pukes kan uruar sot myslimanet Pukjane me rastin e festes se Kurban Bajramit. Te paret e uruan drejtuesit e Myftinse Puke ishin drejtues te Kishes Katolike Puke te shoqeruar nga Famullitari G.Fiocchi i cili nder te tjera tha: “Eshte per tu vlersuar besimi ne Zotin, pasi besimi ne Zotin ben qe ne te ecim perpara.”

Nen drejtimin e Nikoll Dedes PS dega Puke ka uruar drejtuesit e Myftinise se rrethit Puke me rastin e Kurban Bajramit. Ne fjalen e tij Nikoll Deda nder te tjera tha: “…Une kam respekt te vecante per komunitetin mysliman Pukjan, pasi jane nje komunitet i mrekullueshem.Ne krenohemi me harmonine fetare qe karakterizon rrethin e Pukes dhe kjo eshte fale punes se komuniteteve fetare.”

Me pas drejtues te LSI dega Puka po ashtu drejtues te PD dega Puke si Kryetari i Bashkie Puke Beqir Arifaj si dhe n/kryetari i Keshillit te Qarkut Shkoder Ferit Ringaj uruan drejtuesit e Myftinise se rrethit te Pukes.

Ndersa Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani ka falenderuar mysafiret per viziten dhe urimet e tyre.

Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit  15.10.2013
Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit
15.10.2013
Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit  15.10.2013
Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit
15.10.2013

Leave a Reply