Kremtohet festa e Fiter Bajramit ne Puke

Qindra besimtare mysliman te rrethit te Pukes qe ne oret e pare te mengjesit te sotem i jane drejtuar xhamise per te falur dhe Fiter

Festimi i Fiter Bajramit 2014, Xhamia Puke
Festimi i Fiter Bajramit 2014, Xhamia Puke

Bajramin. Qendra e festimeve ishte xhamie e re e qytetit te Pukes ku moren pjese qindra besimtare mysliman. Namazin e Fiter Bajramint dhe hytben e Bajramit e drejtoi Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani.

Gjate hytbes se mbajtur, Myftiu ndaloi mbi rendesin e besimit ne zot. Myftiu Gezim Kopani pas beri dua per pranimin e agjerimit te Ramazanit nder te tjera tha: “…Besimi ne Allahu e Madheruar ben qe te kemi nje shoqeri te shendetshme. Besimi ne Zotin shton lumturin dhe gezimin mes njeri-tjetrin.”

28 korrik 2014

Leave a Reply