Konferenc ndërkombëtare ” Edukimi qytetar dhe Islami”

Konferenc ndërkombëtare ” Edukimi qytetar dhe Islami” . Kjo konferencë organizohet në bashkëpunim mes Universitetit të Vienës, Universitetit Hëna e Plotë Bedër dhe Universitetin e Tiranës. Konferenca do të zhvillojë punimt deri ditën e dielë. Sot në ambientet e Hotel Tirana International, u zhvillua ceremonia e hapjes.

Leave a Reply