KMSH, pako me ushqime per te varferit ne Puke

Komuniteti Mysliman i Shqiperise ne kuader te muajit te bekuar te Ramazanit u ka ardhur ne ndihme dhjetra familjeve ne nevoje dhe agjerues te Ramazanit ne rrethin e Pukes.

Shperndarja e pakove ushqimore fillimisht u be ne familjet e varfra,paraplegjik dhe familjet te ngujuara.Disa pako u shperndane edhe per disa agjerues te muajit Ramazan. Ne shperndarjen e pakove ushqimore ka marr pjese vete Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili ne shumicen e rasteve ka preferuar te bej vizite neper shtepit e te varferve. Te gjitha ata qe u ndihmuan uruan me zemer per kete ndihme dhe Allahu ua shperblefte me miresi te gjithe atyre qe bene te mundur shperndarjen e ketyre pakove. Pjese e pakove ushqimore kan qene edhe familjet e besimit katolik.

Nga keto ndihma perfituan  afersisht 100 familje. Ne kuader te muajit Ramazan Myftinia Puke u ka ardhur ne ndihme rreth 250 familjeve te varfra ne rrethin e Pukes.

23.07.2014

IMG_1949 IMG_1964

Leave a Reply