Fitër Bajrami, qindra besimtare mbushin xhamiat e Pukës.

Imam Gezim Kopani ne hytben e  Fiter Bajramit . Xhamia Puke 08.08.2013
Imam Gezim Kopani ne hytben e
Fiter Bajramit . Xhamia Puke
08.08.2013

Sot 08 gusht 2013 qindra besimtare mysliman te rrethit te Pukes i jane drejtuar Xhamiave per te falur namazin e Fiter Bajramit.
Numrin me te madh te besimtareve qe falen namazin e Fiter Bajramit u regjistrua ne qytetin e Pukes ku moren pjese qindra besimtare mysliman. Nga pjesmarrja e madhe, dhjetra besimtare kan fal namazin e Fiter Bajramit ne ambjentet e jashtme te xhamise se qytetit te Pukes.Edhe kete namaz vihej re pjesmarrja e nje numri te madh te rishe qe mbushen xhamin e qytetit te Pukes.

Namazi i fiter Bajramit u drejtua nga Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani po ashtu edhe hytbja e Fiter Bajramit. Ne fjalen e tij Myftiu i Pukes Gezim Kopani nder te tjera tha: “Falenderojme Allahun e Madheruar qe na beri te mundur festimin e kesaj dite te madhe per te gjithe besimtaret mysliman. Lus Allahun xh.sh te na kete pranuar agjerimin e Ramazanit!  Jemi sot ketu per ti shtrire doren Allahut xh.sh per ti kerkuar ndihmen dhe mbrotjen e Tij. Nuk eshte vone qe ti drejtohemi Allahut me lutje dhe dua. Le te punojme te gjithe sebashku qe te ftojme te afermit tone per te marr pjese ne namaze duke i edukuar me rregullat dhe jeten islame. Uroj qe gezimi dhe rahmeti i Allahut mbizoterofte ne zemrat dhe shtepit e juaja!
Fiter Bajrami u fal edhe ne fshatin Qerret, dhe Iballe.

Disa fotografi nga falja e namazit te Fiter Bajramit sot 08.08.2013 ne Xhamine e re te qyetetit te Pukes.

Fiter Bajrami  Xhamia e Pukes  08.8.2013
Fiter Bajrami
Xhamia e Pukes
08.8.2013

Fiter Bajrami ne Xhamin e Pukes  08.8.2013
Fiter Bajrami ne Xhamin e Pukes
08.8.2013


Leave a Reply