Falet namazit i Fiter Bajramit ne xhamin e fshatit Iballe

Qe heret ne megjes besimtaret mysliman te fshatit Iballe i jane drejtuar xhamise se Iballes per kryer faljen e namazit te Fiter Bajramit. Ceremonia fetare u drejtuar nga Fatjet Laçi (ndihmes imam) i cili ftoj te pranishmit qe te jene mirenjohes Allahut duke kryer ibadetet dhe adhurimet te cilat i ka bere te ditur ne Kur’an.
Ne fund te pranishmit uruan njeri tjeterin per shendet dhe lutje te pranuar.
Iballe; 13 maj 2021

Leave a Reply