Edhe nje tjeter “vetedeklarim”

Mytinia Puke ne baze te udhezimeve te KMSH ka rinisur edhe nje here proceduren e “vetdeklarimit” per legalizimin. Po ndiqen hapat ligjor per Xhamin e re Puke si dhe per xhamine e fshatit Kryezi.

12.12.2014  20141211_145816

Leave a Reply