Drejtues të institucioneve vizitojnë Myftinin Pukë me rastin e Fitër Bajramit

Me rastin e festes se Fiter Bajramit drejtuesit e institucioneve te rrethit Puke vizituan Myftinin e Puke per shprehur urimet e tyre me kete rast. Te paret qe shprehun urimin ishte Famullitari i Kishes Katolike Puke Zef Marku, per te vijuar me kreun e Bashkise Puke Gjon Gjonaj, te dy deputeteve ne Kuvendit e Shqiperise Greta Bardeli dhe Lodovik Hasani, subjektet politike, Lidhja e Shkirmtareve etj.

Leave a Reply