Deklarat për shtyp

DEKLARAT PËR SHTYP

Myftinia e rrethit Pukë duke marr shkas nga ngjarjet e fundit si dhe për tju përgjigjur interesimit të medias deklaron se:

Myftinia e rrethit Pukë nuk ka asnjë lidhje me individ apo oganizata që nxisin urretje ose zhvillojnë predikime jo legjitime shtetrore apo fetare, duke u distancuar totalisht nga këto veprime.

Myftinia Pukë nepërmjet kësaj deklarate bën me dije se: Në zbatim të Kur’anit si dhe të rregullores së Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, organi zyrtarë që drejton dhe organizon veprimtarite islame në Pukë, është Myftinia e rrethit Pukë.

Asnjë individ apo organizatë nuk mund të zhvilloje veprimtari islame pa pasur autorizimin e Myftinisë së rrethit Pukë.

Çdo inisiativ e marr pa autorizimin tonë është jo zyrtare.”

 

Myftinia e rrethit Pukë

 

Datë: 14.03.2014

 

Leave a Reply