Besimtarë të ndryshem japin ushqime për familjet në nevoj

Myftinia Puke vijon shperndarjen e ushqimeve per disa familje ne nevoj. Ne shperndarjen e ushqimeve ishte vete Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili beri te ditur se keto ushqime jane nga disa besimtar me banim ne Gjermani ku permendi kontribuesit: Seazi nga Kosova dhe Naimi bashk me nipin e tij nga Kosova. Po ashtu Sehra, Necla, Selahatin, Nüket nga Turqia dhe Xhemali nga Maqedonia e Veriut. Nga kjo shperndarje perfituan rreth 60 familje.

Leave a Reply