Atasheu i Kuvajtit ne Ambasaden e Tiranes Al-Baker zhvilloi vizite zyrtare ne Myftinin e Pukes

Sot me date 21.06.2015 Myftinine e Pukes e vizitoi Atasheu diplomatik ne Ambasaden e Kuvajtit Tirane Faisal Al-Baker. Atashu u prit nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i

Atasheu Kuvatjan vizite ne Myftinin e Pukes. 21.6.2015
Atasheu Kuvatjan vizite ne Myftinin e Pukes.
21.6.2015

cili falenderoi diplomatin e Kuvajtit per viziten e zhvilluar ne Myftinine e rrethitit te Pukes. Myftiu i Pukes informoi Atashun e Kuvajtit mbi historikun e Myftinise se rrethit te Pukes, aktivitet islame dhe jeten sociale te familjeve myslimane te Pukes.

Ne fjalen e tij Atashu Faisal Al-Baker pasi falenderoi Myftiun e Pukes per pritjen  tha: “Eshte hera e pare qe jemi ne Puke. Shikuam nga afer gjendjen ne vendin tuaj. Kete gjendje dhe nevojat do ia kaloj edhe Ambasadorit te Kuvajtit tha Al-Baker dhe ne do jemi ne mbeshtetje te projekteve qe Myftinia e Pukes do percjell. Me kete rasst Atashu Faisal ftoi Myftiun e  Pukes per vizite ne Ambasaden e Kuvajtit Tirane.”

Puke 21.06.2015

 

Leave a Reply