Myftinia Puke shperndan pako ushqimore ne kuader te neteve te mira

Ne kuader te neteve te mira, Myftinia Puke ka organizuar shperndarjan e disa pakove ushqimore mundesuar nga KMSH me mbeshtetjen e Qendres Bamirese dhe Humanitare “Mbreti Selman” te Mbreterise se Arabise Saudite.

Ndihma konsiston ne shperndarjen e pakove me ndihma te ndryshme ushqimore ne te cilat ka ushqime bazike per secilen prej tyre. Organizimin e shperndarjes u be nga Myftinia Puke.

Puke; 08 prill 2018

20180408_171932

20180408_170410

20180405_113412

20180408_120402

 

Leave a Reply

Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim urimi me rastin e zgjedhjes ne Krye te KMSH te H.Bujar Spahiu

Sot, 19 mars 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga disa antar te Keshillit te Myftinise Puke zhvilloj nje vizite zyrtare ne Komunitetin Mysliman te Shqiperise me rastin e zgjedhjes se H.Bujar Spahiut ne krye te KMSH-se. Me kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne emrin e tij personal, te Keshillit te […]