Vijon puna ne xhamin e fshatit Iballe , Puke

Vijon puna me hapa te kenaqshem te rindertimit te xhamise se fshatit Iballe te rrethit Puke. Eceria e punimeve ben qe ka bere qe brenda muajit gusht 2017 te perfundoj kati i dyte dhe çatia e xhamise per te vijuar me pas me ndertimin e minares.

Paralelisht po punohet per berjen e abdes’hanes se xhamise si dhe disa vepra te tjera arti. Xhamia e fshatit Iballe prej vitit 2007 ishte ne projektet e Myftinise Puke per rehabilitimin e saj per tu finalizuar me nisjen e rindertimit te saj me date 8 maj 2017. Ky investim realizohet nga Komuniteti i Bashkuar Kuvajtian per Bamiresi.

Nderkoh qe Myftinia Puke ka hartuar plane nderhyrje per investime edhe ne disa xhamia te tjera ne rrethin e Pukes.

 

Fotografi nga punimet ne xhamin e fshatit Iballe.

 

20637836_1220708718074589_8591156624437161708_n 20604581_1220708761407918_3083352228360557853_n 20604274_10155720328003304_1096883257976695005_n 20376146_1215541765257951_3492063740562227403_n 20294397_1215541735257954_7524578445011182421_n 20258256_1210306572448137_4494932715799079922_n

Leave a Reply