Vijon mbeshtetje per familjet ne nevoj

Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates V.H.K Istanbul shperndau sot pako ushqimore per disa familje ne nevoj ne qytetin e Pukes dhe jo vetem.Myftinia Puke ne saj te ketij bashkepunimi eshte bere e mundur qe deri me tani te ndihmohen dhjetra familje ne nevoj ne gjithe rrethin e Pukes.Puke, 03 tetor 2022

Leave a Reply