U zgjedh Keshilli i ri i Xhamise se qytetit te Pukes

Fotografi per ilustrim lajmi
Fotografi per ilustrim te artikullit

Myftinia Puke ne zbatim te Statutit te KMSH-se ka organizuar zgjedhjen e anetareve te ri te Keshillit te Xhamise se qyetit te Pukes. Pas propozimeve dhe votimit te bere ne xhematin e kesaj xhamie, anetaret e ri te Keshillit te Xhamise Puke jane:

1.Bekim Sokoli (Imam)
2.H.Halit Ringaj (Muezin)
3.Muhamet Barxhani (Anetar)
4.Ergys Ramadani (Anetar)
5.Armand Laçi (Anetar)

Gjate kesaj mbledhje u zgjedh edhe komisioni i arkes.

Sqarim: Imami dhe Muezini i xhamise jane anetare te perhershem te Keshillit te Xhamise.

 

Dt. 19.07.2019

 

Leave a Reply