Prezantohet imami i ri ne xhamin e fshatit Qerret

Qerret ; 12.7.2019
Qerret ; 12.7.2019

Sot 12.07.2019, Myftinia Puke ka prezantuar Shermando Musteqja si imamit ne xhamin e fshatit Qerret – Puke. Kete detyre imami do ta kryer per nje kohe te caktuar e cila eshte bere e ditur gjate prezantimit para xhematit.
Imam Shermando Musteqja ka ndjekur studimet ne qytetin e Stambollit dhe me pas ka sherbyer si imam ne qytetin e Pejes.
Prezantimin e Imam Sherbamdo Musteqja e beri Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili me kete rast  uroj imamin per detyren fisnike.

Po sot, Myftinia Puke ka zhvilluar zgjedhjen e Keshillit te ri te Xhamise se fshatit Qerret po ashtu eshte zhvilluar zgjedhja per anetar ri te Keshillit te Myftinise Puke. Nga propozimet dhe votimet e te pranishmeve Gazmend Djaloshi eshte zgjedhur anetar i ri i Keshillit te Myftinise Puke. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj ish anetarin e Keshillit te Myftinise Puke Beslim Shkjau per kontributin po ashtu uroj antarin e ri te Keshillit te Myftinise Puke.

Qerret; 12 korrik 2019

Leave a Reply