Shperndahet edhe ne fshatin Rrape pakoja e Ramazanit

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Miresia ka bere te mundur shperndarjen e disa pakove ushqimore per disa familje te fshatit Rrape.

Ne shperndarjen e pakove moren pjese perfaqesues te Fondacionit Miresia si dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani. Me kete rast Myftiu i Pukes falenderoj perfaqesuesit e Fondacionit Miresia per ndihmesen e dhene duke u gjendur prane ne kete muaj te Ramazanit dhjetra familjeve te ketij fshati.

Nderkohe perfaqesuesi i Fondacionit Miresia Nasuf Hoxha falenderoi Myftinine e Pukes per bashkepunimin e krijuar , i cili eshte ne dobi te ketyre familjeve ne nevoj jo vetem te ketij fshati por edhe te familjeve te tjera.

15.06.2016

20160615_163647 20160615_164009 20160615_164041 20160615_164449

Leave a Reply