Perfundon minarja e dyte e Xhamise Qerret

Ka perfunduar ndertimi i mares se dyte te Xhamise se fshatit Qerret Puke. Tashme ka ngelur lyrja e saj per te vazhduar puna per kuben. Po ashtu keto dite do nis puna per savatimet brenda dhe jasht xhamise.

Xhamia e fshatit Qerret ndertohet fale interesimit te vazhdueshem te Myftinise se rrethit Puke e cila tashme po behet e mundur fale financimit te mikut te Myftinise Puke  Sait Fishta si dhe me interesimin e Liljan Idrizit.

09.09.2015

12003136_1616605041926631_1464795338766528257_n.jpg 11998914_1616605205259948_1593470055001972513_n.jpg 11993279_1616605088593293_8394062660456693001_n.jpg 11990650_1616605228593279_3392452676781920488_n.jpg 11988725_1616605108593291_1434846104608680037_n.jpg 11223694_1616605168593285_6806017507282133224_n.jpg 1898010_1616604811926654_7205323832761478960_n55f14292c5c95.jpg 11988483_1616604878593314_1768764880944654021_n.jpg 11988483_1616605141926621_7112270942731989962_n.jpg

Leave a Reply