Njoftim:Neser dt.24.04.2015 Myftinia Pukë organizon një takim me banorët e Rrapës dhe të Rrypës

Njoftim Takim ne Rrape,2015

Myftinia Pukë në kuadër ta Netëve të Mira nesër me datë 24 Prill 2015, ora 18:00 tek shkolla e Rrapës organizon një takim me banorët e Rrapës dhe të Rrypës.
Në takim Myftiu i Pukës Gëzim Kopani do mbaj një vaiz në lidhje me Netët e Mira.
Ju mirëpresim!

 

Puke me 23.04.2015

Leave a Reply