Njoftim: Neser dt.13.02.2021 fillojnë tre muajt e mirë

Xhamia e qytetit te Pukes

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se neser date 13 shkurt 2021 fillojne tre muajt e mir (Rexhep, Shaban , Ramazan). Ne dy muajt e pare jane dy netet e mira; Regaib, Berat ndersa ne muajin Ramazan eshte nata e bekuar e Kadrit.

Me lutje qe Allahu te na ruaj dhe te na perfshire ne Mirsit dhe Meshiren e tij !

Myftinia e rrethit Puke

 

Leave a Reply