Njoftim; Ka dal imsakija (kalendari) i muajit ramazan 2022

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se ka dal imsakija (kalendari) i muajit ramazan 2022 dhe ate mund ta terhiqni cdo dite pran xhamive. Imsakija mundesohet falas nga Komuniteti Mysliman i Shqiperise

Leave a Reply