Nën Kryetari i KMSH-së H.Taulant Bica viziton Myftininë e Pukës

N/Kryetari i KMSH H.Taulant Bica gjate vizites ne Myftinin e Pukes (27.2.2022)

Sot, 27 shkurt 2022 Nën Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë Taulant Bica i shoqëruar nga Myftiu i Kurbinit Emirjon Vathaj dhe Nën Myftiu i Tiranës Erjol Haxhiu vizituan Myftininë e Pukës ku u priten nga Myftiu Gëzim Kopani i cili i uroj mirëseardhjen dhe i njohu me aktivitet e Myftinisë. Nën Kryetari i KMSH-së Taulant Bica vlersoj aktivitet që Myftinia Pukë zhvillon jo vetem në qytet por edhe në fshatrat e rrethit Pukë.

Leave a Reply