Ne kuader te projektit te dimirit, Myftinia Puke shperndan disa batanije

Ne kuader te projekteve sociale dimer 2023, Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Miresia shperndau 200 batanije per disa familje te rrethit Puke.Myftiu Gezim Kopani falenderoj fondacionin Miresia per bashkepunimin dhe mbeshtetjen e vazhdueshme.
Puke, 20 mars 2023

Leave a Reply