Femijet e fshatit Qerret presin me kenaqesi muajin Ramazan

Myftiu i Pukes Gezim Kopani kaloi disa momente me femijet e fshatit Qerret, te cileve me rastin e muajit ramazan u ndau dhurata. Me kete rast Myftiu u percolli femijeve dashurin dhe miresit qe muaji ramazan ofron per kedo qe adhuron Allahun dhe largohet nga punet dhe veset e liga. Qerret, 19 mars 2023

Leave a Reply