Myslimanët në Pukë përkujtuan naten e madhe të Israsë dhe Miraxhit

Ne kuader te nates se madhe te Israsë dhe Miraxhit, Myftinia Puke zhvilloi nje ligjerat me besimtaret ne xhamin e Koder Hanit. Pas faljes se namazit te akshamit nga Leonard Kopani , Myftiu i Pukes Gezim Kopani mbajti nje ligjerat kushtuar kesaj nate te madhe.
Date, 06 shkurt 2024

Leave a Reply