Myftiu i Pukes zhvilloi nje takim me besimtaret e fshatit Iballe

Ne kuader te muajit Ramazan Mytiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim me xhematin e xhamise se fshatit Iballe.

Gjate takimit Myftiu foli mbi rendesin dhe vlerat qe mbarte agjerimi i muajit Ramazan ku ndaloj mbi sevapet qe agjeruesit marrin kur ato bejne namaze, lutje gjate ketij muaji. Me pas Myftiu diskutoi me xhematin per mundesit e rikonstruksionit te xhamise se fshatit Iballe.

Iballe 13.06.2016

20160613_11592920160613_120452

Leave a Reply