Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloi vizitë zyrtare në Bashkinë Pukë

Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me drejtorin e Fondacionit Miresia z.Korab Kaja ishin per vizite zyrtare prane Bashkise Puke. Në kete vizite ata u priten nga kryetari i bashkise, z.Rrok Dodaj, nenkryetari i bashkise e zyrtare te tjere. Ne kete takim u bene urimet e rastit per kryetarin e zgjedhur si dhe u fol per projeke e bashkepunime te perbashketa ne te mire te komunitetit. Korrik 2023

Leave a Reply