Myftinia Pukë zhvilloi zgjedhjet për antarët e ri të Këshillave të xhamive dhe të Myftinisë

Myftinia Puke ne zbatim te statutit te KMSH-se ka zhvilluar zgjedhjen e antareve te rinje te Keshillit te xhamive dhe te antareve te Keshillit te Myftinise Puke. Antaret e zgjedhur u propozuan me pare nga xhematet perkatese. Korrik 2023

Leave a Reply