Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne takim zyrtare Myftiun e Prizrenit Besim ef. Berisha

Me date 19 maj 2019 , Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne nje takim zyrtare Kryetarin e Keshillit te Bashkesise Islame te Prizrenit Besim ef. Berisha i cili shoqerohejn nga zyrtare e tjere te kesaj Myftinie. Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi falenderoj per viziten nder te tjera u tha mysafireve: “…Eshte kenaqesi e vecante per mua te pres nje delegacion kaq te nderuar nga Keshilli i Bashkesise Islame te Prizrenit. Me kete rast ne emer te Komunitetit Mysliman te Shqiperise , te Keshillit te Myftinise Puke dhe ne emeri tim personal u shpreh  falenderime per bashkepunimin nder vite mes dy institucioneve duke ndikuar pozitivisht ne jeten islame dhe sociale ne zonen tone.”

Ndersa Kryetari i Bashkesise Islame te Prizreni , Myftiu Besim ef. Berisha tha: “Ndodhem sot ne Puke sebashku me disa koleg per te realizuar sebashku me Myftinin e Pukes nje projekt te Ramazanit. Me kete rast dua te falenderoj Myftiun e Pukes Gezim Kopani per bashkepunimin pasi me te vertet bashkepunime te tilla jane ne dobi te Pukes.

Pas takimit Myftiu i Pukes Gezim Kopani, N/Kryetari i KMSH-se Lauren Luli moren pjese ne shperndarjen pakove ushqimore per disa familjeve ne nevoj.

Dt; 19.05.2019

20190519_174658

20190519_174347

20190519_180115_001

Leave a Reply