Myftinia Puke vijon te ndihmoje familjet ne nevoj ne rrethin e Pukes

Myftinia e rrethit Puke vijon te ndihmoje familjet ne nevoje ne rrethin e Pukes. Nderkoh ne kuader te Muajve te Mire dhe Neteve te Mira Myftinia e rrethit Puke eshte duke ndihmuar me pako ushqimore dhjetra familje pukjane. Nderkoh nga ky projekt do perfitojne mbi 70 familje ne nevoje.

Puke 27.04.2016

Leave a Reply