Myftinia Puke shtron iftare ne fshatin Hadroj te Pukes.

Ne kuader te muajit Ramazan 2015 Myftinia e rrethit Puke ka mundesuar shtrimin e nje iftare per besimtaret e fshatit Hadroj dhe fshatit Rrap. Ne iftare mori pjese

Hadroj-Puke;30.6.2015
Hadroj-Puke;30.6.2015

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili pa kaluar nje muaj u rikthye perseri ne kete fshat.

Ne fund te iftarit Myftiu Gezim Kopani pasi beri duan e iftarit mbajti nje vaiz mbi vlerat e muajit Ramazan dhe nates se Kadrit, vaiz i cili u degjua me vemendje nga te pranishmit ku nuk munguan edhe disa pyetje.

Myftiu Gezim Kopani shoqerohej nga Antari i Keshillit te Myftinise se rrethit Puke Besnik Lluka

Hadroj-Puke; 30.06.2015

Leave a Reply