Ambasada e Kuvajtit ndihmon me pako ushqimore disa familje pukjane

Ne kuader te muajit Ramazan Myftinia Puke ne bashkepunim me Ambasada e Kuvajtit ne Shqiperi nepermjet Atasheut Faisal Al-Baker u be e mundur ndihmesa e disa familjeve ne nevoje.

Pjese perfituese te ketyre pakove ushqimore ishin familjet e pa streha,pa te ardhura ekonomike dhe jetim. Keto ndihma jane shenje e shprehjes se solidaritetit qe bamiresit Kuvajtian treguan per familjet pukjane. Ne shperndarjen e ketyre pakove mori pjese vete Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe Atasheu i Ambasades Kuvajtiane Tirane Al-Baker. Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani falenderoi Ambasaden Kuvajtiane per ndihmen e dhene duke e konsideruar ate si shenje e vellazerise mes mylimaneve. Ndersa Atasheu Al-Baker ne fjalen e tij tha; “Jemi ketu sot ne kete muaj te bekuar te Ramazanit per tju ardhur ne ndihme vellezerve dhe motrave tona myslimane. Me sa na tregoi Myftiu , kjo zone me te vertet ka nevoje per ndihme dhe mbeshtetje. Edhe nje here falenderoi Myftiun e Pukes per pritjen duke shpresuar ne bashkepunime te tjera.”

21.6.2015

 

Leave a Reply