Mbrin ne Myftini libra 100 vjeçar, perdor nga imamet pukjan.

Ne saje te interesimit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise, Myftinia e rrethit te Pukes i ka bere thirrje besimtareve qe te grumbullojne faktet historiko-islame ne rrethin e Pukes.

Ne kete kuader ne zyren e Myftinise se rrethit te Pukes kan ardhur edhe librat me te vjeter islam qe tashme do kete Myftinia Puke. Sipas te dhenave keto libra jane perdore nga Myftite dhe imamet e Myftinise se rrethit te Pukes. Librat mesohen te jene te vjeter mbi 100 vjecare.

Myftinia e rrethit Puke beson se shume libra te tjere edhe me te vjeter se kaq mund te ndodhen ne shtepit e besimtareve.

Leave a Reply