Roli i klerit mysliman Pukjane per Liri e Pavaresi

Roli i klerit mysliman pukjane per liri e Pavaresi   ( Perkujtim ne kuaderin te 100-vjetorit…

Xhamia e Koder Hanit e vetmja pike turistike ne qytetin e Pukes.

Koder Hani eshte pika me e vjeter ne qytetin e Pukes. Kjo koder eshte e njohur,…

Mejtepet e Myftinise se rrethit Puke dhe kontributi i tyre per mesimin e gjuhes shqipe.

Myftinia e rrethit Puke ne kuader te ketoj viti jubilar te 100 vjetorit te Pavaresise se…

Australi: Gjenden monedha arabe që mund të ndryshojnë historinë e vendit

Pesë monedhat e bakrit të gjetura në pjesën veriore të Australisë mund të ndryshojnë plotësisht historinë…

Tradita per perhapjen e besimit mysliman ne Kabash

Tradita per perhapjen e besimit mysliman ne Kabash thote se i pari u be mysliman Hader…

Kujtime per Imam Zenel Hoxh Mehaj

Nder shtyllat kryesore te perhapjes se Islamit ne Rrethin e Pukes ne vitet 1940 ka qene…

Xhamiat e rrethit Puke

Ne rrethin e Pukes aktualisht ndodhen tre xhami ne te cilet kryehen ritet fetare. Ato jane:…

Leter nga Kosova.

Eselam alejkum i nderuari Gezim Kopani Myfti i Pukes! Ka vite qe nuk kam pas rast…

Zhvillon punimet konferenca e 6-të e liderëve myslimanë të Ballkanit

Në Tiranë zhvilloi punimet Konferenca e 6-të e Kryetarëve të Bashkësive Islame të Ballkanit, e organizuar…