Apel per te ndihmuar disa familje ne nevoj ne rrethin e Pukes

Edhe sot isha ne disa familje te cilat jetojne ne kushte ekstreme. Kushdo qe ka mundesi te ndihmoj keto familje me ushqime,veshmbathje,sobe etj te me kontaktoje ne kete nr tel: +355685020099 Nje ndihme e juaja sado e vogel do sjell per to gezim dhe ngrohtesi.
Allah rizasi icin ber el ver! Her turlu gida,bataniye, giysi, isitici ve kucuk esyalar ihtiyaclar. Yardimlariniz icin +355685020099 aryabilirsiniz.

Leave a Reply