Home » Archives by category » Islami

Njoftim: Me 13 maj 2021 eshte festa e Fiter Bajramit

Njoftim: Me 13 maj 2021 eshte festa e Fiter Bajramit

Njoftim: Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 13 maj 2021 eshte dita e pare e festes se Fiter Bajramit.Njoftojme besimtaret se namazi i Fiter Bajramit ne xhamit e rrethit Puke do falet ne oren 06:00. Bejme me dije se hytbja e Fiter Bajramit do zgjas vetem 10 minuta.Ju […]

Vlera e sadakasë

Vlera e sadakasë

Share

Aktivitetet e Myftinisë së rrethit Pukë ndër vite

Aktivitetet e Myftinisë së rrethit Pukë ndër vite

Share

Mejtepet e rrethit Pukë

Mejtepet e rrethit Pukë

Share

Femra në Islam

Femra në Islam

Share

Falja e namazit

Falja e namazit

Share

Agjerimi i muajit ramazan

Agjerimi i muajit ramazan

Share

PERSHKRIMI I NATES SE MIRE TE ISRAS DHE MIRAXHIT NGA PROFETI MUHAMMED A.S.

PERSHKRIMI I NATES SE MIRE TE ISRAS DHE MIRAXHIT NGA PROFETI MUHAMMED A.S.

Ebu Dherr r.a. pyet Profetin Muhammed a.s. per naten e Israse dhe Miraxhit.Profeti Muhammed a.s. nder te tjera i thote:“Isha ne Mekke , ne tavanin e shtepis time u shfaq nje dirte e madhe e cila gati sa nuk mi mori syt. Ishte meleku Xhebrail i cili mi ferkoi syt me ujin e zemzemit, me […]

Nata e Regaibit, fillimi i tre muajve të mirë

Nata e Regaibit, fillimi i tre muajve të mirë

Nata e shënuar Regaib, e cila në gjuhën arabe është shumësi i fjalës “ragibe”, që do të thotë dëshirë, prirje, interesim. Besohet se në këtë natë, mëshira, ndihma dhe bujaria e Allahut shpërndahen me të tepërt. Nata e shënuar Regaib, sipas kalendarit hënor, është nata duke u gdhirë xhumaja e parë (nata që lidh ditën […]

Xhamia e Koder Hanit Puke dhe akulli i rene ne rrethin e Pukes (foto)

Xhamia e Koder Hanit Puke dhe akulli i rene ne rrethin e Pukes (foto)

  Fotografit jane marr nga http://gezimkopani.com/2021/01/19/fotografi-te-xhamise-se-koder-hani-puke-foto/ Share

Page 1 of 32123Next ›Last »