Home » Archives by category » Njoftime

Njoftim: Me 13 maj 2021 eshte festa e Fiter Bajramit

Njoftim: Me 13 maj 2021 eshte festa e Fiter Bajramit

Njoftim: Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 13 maj 2021 eshte dita e pare e festes se Fiter Bajramit.Njoftojme besimtaret se namazi i Fiter Bajramit ne xhamit e rrethit Puke do falet ne oren 06:00. Bejme me dije se hytbja e Fiter Bajramit do zgjas vetem 10 minuta.Ju […]

Dhuro Zekatin

Dhuro Zekatin

NjoftimMyftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Pukes se Sadakaja e Fitrit per person eshte 300 lek. Njekohesisht rikujtojme se Myftinia Puke pervec kuotes se antarsimit vjetore ben mbledhjen e Zekatit si dhe Sadakan e Fitres.Me poshte keni sqarimin e pergjithshem te Komunitetit Mysliman te Shqiperise. Per me shume kliko ketu: https://www.facebook.com/komunitetimysliman/posts/3999205660139959 Share

Njoftim: Me date13 prill 2021 eshte dita e pare e muajit Ramazan

Njoftim: Me date13 prill 2021 eshte dita e pare e muajit Ramazan

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 13 prill 2021 eshte dita e pare e muajit te bekuar te Ramazanit. Me poshte keni kalendarin (imsakijen) e muajit Ramazan ku eshte i pasqyruar orari i syfyrit dhe i iftarit etj.Imsakijen mund ta terhiqni cdo dite prane xhamive te rrethit Puke […]

Njoftim: Neser dt. 27 mars 2021 eshte nata e mire Beraet

Njoftim: Neser dt. 27 mars 2021 eshte nata e mire Beraet

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se neser date 27 mars 2021 eshte nata e mire Beraet. Imsaku mbyllet ne oren 04:52 ndersa iftari behet ne oren 19:07(Fotografi e xhamise Koder Hani Puke) Per te mesuar me shume rreth kesaj nate kliko ketu: http://myftiniapuke.org/?p=9832 Share

Njoftim; Me 10 mars 2021 eshte nata e mire e Israsë

Njoftim; Me 10 mars 2021 eshte nata e mire e Israsë

Njoftim:Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se sot date; 10 mars 2021 eshte nata e Mire e Israse dhe Miraxhit.Imsaku eshte ne oren 04:25 ndersa akshami (iftari) eshte ne oren 17:46 Share

Njoftim: Neser 18 shkurt 2021 eshte nata e pare e mire

Njoftim: Neser 18 shkurt 2021 eshte nata e pare e mire

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se neser date 18 shkurt 2021 eshte nata e pare e mire “Regaib”. Syfyri per diten e neserme mbyllet ne oren 04:55 , ndersa iftari behet ne oren 17:24. Per te mesuar me shume rreth kesaj nate ju ftojme te klikoni ne kete link: http://myftiniapuke.org/?p=2381 Share

Njoftim: Neser dt.13.02.2021 fillojnë tre muajt e mirë

Njoftim: Neser dt.13.02.2021 fillojnë tre muajt e mirë

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se neser date 13 shkurt 2021 fillojne tre muajt e mir (Rexhep, Shaban , Ramazan). Ne dy muajt e pare jane dy netet e mira; Regaib, Berat ndersa ne muajin Ramazan eshte nata e bekuar e Kadrit. Me lutje qe Allahu te na ruaj dhe […]

Njoftim; Ka dal kalendari i ri per namazet 2021

Njoftim; Ka dal kalendari i ri per namazet 2021

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret se ka dal kalendari i ri per faljen e namazve 2021. Kalendarin mund ta terhqini prane xhamive te rrethit Puke dhe kushton 50 lek. Share

Njoftim

Njoftim

Myftinia Puke njofton se: 1. Duke pasur parasysh mungsen e imamit ne xhamin e fshatit Qerret Puke, Myftinia Puke ka vendos qe imam Beser Sokoli te qarkulloj (trasferim) per nje kohe te papercaktuar nga xhamia e qytetit Puke ne xhamin e fshatit Qerret Puke. Nderkohe faljen e xhumas ne qytetin e Pukes do mbulohet nga […]

Njoftim:Neser 28 tetor 2020 eshte Ditelindja e Profetit Muhammed a.s.

Njoftim:Neser 28 tetor 2020 eshte Ditelindja e Profetit Muhammed a.s.

Njoftim: Myftinia Puke njofton besimtaret se neser date 28 tetor 2020 eshte Ditelindja e Profetit Muhammed a.s. Me kete rast e gjithe bota muslimane kujton jeten dhe keshillat e Profetit Muhammed a.s. me qellim praktikimin e tyre gjate jetes. Share

Page 1 of 10123Next ›Last »