Home » Entries posted by Myftinia Puke
Stories written by Myftinia

Falja e teravive në xhamin e qytetit të Pukës

Falja e teravive në xhamin e qytetit të Pukës

Share

Njoftim: Me 13 maj 2021 eshte festa e Fiter Bajramit

Njoftim: Me 13 maj 2021 eshte festa e Fiter Bajramit

Njoftim: Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 13 maj 2021 eshte dita e pare e festes se Fiter Bajramit.Njoftojme besimtaret se namazi i Fiter Bajramit ne xhamit e rrethit Puke do falet ne oren 06:00. Bejme me dije se hytbja e Fiter Bajramit do zgjas vetem 10 minuta.Ju […]

Myftinia Puke ndihmon disa familje ne Fushe Arrez, Kryezi, Rrape dhe Iballe

Myftinia Puke ndihmon disa familje ne Fushe Arrez, Kryezi, Rrape dhe Iballe

Ne kuader te muajit ramazan Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates Yardimeli dhe UBA shperndau pako me ushqime per disa familje ne: Fushe Arrez, Kryezi dhe Rrape. Ne shperndarje pervec aktivisteve te Myftinise si : Mustaf Arifaj, Astrit Mataj, Vjollca Selimaj mori pjese dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili ka falenderuar donatoret per […]

Dhuro Zekatin

Dhuro Zekatin

NjoftimMyftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Pukes se Sadakaja e Fitrit per person eshte 300 lek. Njekohesisht rikujtojme se Myftinia Puke pervec kuotes se antarsimit vjetore ben mbledhjen e Zekatit si dhe Sadakan e Fitres.Me poshte keni sqarimin e pergjithshem te Komunitetit Mysliman te Shqiperise. Per me shume kliko ketu: https://www.facebook.com/komunitetimysliman/posts/3999205660139959 Share

Vlera e sadakasë

Vlera e sadakasë

Share

Aktivitetet e Myftinisë së rrethit Pukë ndër vite

Aktivitetet e Myftinisë së rrethit Pukë ndër vite

Share

Mejtepet e rrethit Pukë

Mejtepet e rrethit Pukë

Share

Femra në Islam

Femra në Islam

Share

Harmonia nder fetare ne fshatin Iballe – Puke

Harmonia nder fetare ne fshatin Iballe – Puke

Share

Ne kuader te muajit Myftinia Puke ndihmoj disa familje

Ne kuader te muajit Myftinia Puke ndihmoj disa familje

Ne kuader te muajit ramazan 2021 Myftinia Puke shperndau disa pako ushqimore te mundesuar nga Komuniteti Mysliman i Shqiperise ne bashkepunim me fondacionin e Mbretit Selman. Nga ky projekt perfituan 100 familje.Me kete rast Myftinia Puke falenderon donatorin per ndihmen e dhene. Share

Page 1 of 119123Next ›Last »