Publikime në webfaqe

Ketu do gjeni publikimet e aktiviteteve te

Myftinise se rrethit Puke ne WEB FAQE  te ndryshme

______________________________________

-Shqipëria feston sot Fiter Bajramin, urime nga të gjitha rrethet, përcillen mesazhe të forta kundër terrorizmit! (sot.com.al)

http://www.sot.com.al/aktualitet/shqip%C3%ABria-feston-sot-fiter-bajramin-urime-nga-t%C3%AB-gjitha-rrethet-p%C3%ABrcillen-mesazhe-t%C3%AB

-25-vjetori i rifillimit të Myftinisë dhe besimit islam në Pukë

http://www.veteraniobvl.org/html/news/157.php

Përkujtohet 25 vjetori i riorganizimit të Myftinisë së rrethit Pukë

http://www.kmsh.al/al/2016/05/perkujtohet-25-vjetori-i-riorganizimit-te-myftinise-se-rrethit-puke/

Përkujtohet 25 vjetori i riorganizimit të Myftinisë së rrethit Pukë

http://forumivizitor.forumo.org/t4700-perkujtohet-25-vjetori-i-riorganizimit-te-myftinise-se-rrethit-puke

25-vjetori i rifillimit të Myftinisë dhe besimit islam në Pukë

http://veteraniobvl.org/html/news/157.php

-Shqipëri, Myftiu i Pukës Gëzim Kopani: Mos të lejmë vakume që mund të shfrytëzohen nga njerëz negativ. (rtvislam.com)

http://www.rtvislam.com/artikulli.php?id=42284

-Cikli Bukuritë e Besimit Islam ndalet në qytetin e Pukës

http://www.kmsh.al/al/2015/11/cikli-bukurite-e-besimit-islam-ndalet-ne-qytetin-e-pukes/

Imam Qazim Nushi afro 40 vjet në sherbim të islamit në xhaminë e fshatit Qerret të Pukës.

http://gezim-kopani.blogspot.al/2015/12/imam-qazim-nushi-afro-40-vjet-ne.html

-Perkujtohet Profeti Muhammed a.s. ne qytetin e Pukes (kmsh.al)

http://www.kmsh.al/al/2015/03/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-pukes/

-Perkujtohet Profeti Muhammed a.s ne qytetin e Pukes ( dritaislame.al)

http://www.dritaislame.al/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-pukes/

-Përkujtohet Profeti Muhamed a.s. në qytetin e Pukës (islampress.info)

http://islampress.info/2015/03/30/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-pukes/

– Bruçaj në Pukë: Islami është fe e paqes (kosova-sot.info)

http://www.kosova-sot.info/lajme/89029/brucaj-ne-puke-islami-eshte-fe-e-paqes/

-Perjetesisht me ty (pukatv.tv)

http://pukatv.tv/?p=3161

-Perjetesisht me ty ne qytetin e Pukes (shoqataistanbul.org)

http://shoqataistanbul.org/perjetesisht-me-ty-ne-puke/

-Perjetesisht me ty ne qytetin e Pukes (Star Plus Tv)

http://www.starplus-tv.com/sociale/item/4945-perjetesisht-me-ty-ne-qytetin-e-pukes

-Perkujtohet Profeti Muhamed a.s. ne qytetin e Pukes (forumivizitor.forumo.org)

http://forumivizitor.forumo.org/t4369-perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-pukes

-Perkujtohet Profeti Muhammed a.s ne qyetin e Fushe-arrezit

http://www.dritaislame.al/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-fushe-arrezit-2/

-Perfaqesuese te Zyres se Gruas takim me grate ne qytetin e Pukes

http://www.dritaislame.al/perfaqesuese-te-zyres-se-gruas-takim-me-besimtaret-e-pukes/

-Përfaqësuese të Zyrës së Gruas zhvilluan një takim me besimtaret e Pukës

http://www.kmsh.al/al/2015/01/perfaqesuese-te-zyres-se-gruas-takim-me-besimtaret-e-pukes/

-Roli i klerit musliman në Pukë për liri e pavarësi (orientalizmi.wordpress.com)

https://orientalizmi.wordpress.com/2014/11/28/roli-i-klerit-musliman-ne-puke-per-liri-e-pavaresi/

-Perhapja e besimit mysliman ne rrethin e Pukes nder vite 1523-1990

http://zaninalte.al/2014/08/perhapja-e-besimit-mysliman-ne-rrethin-e-pukes-nder-vite-1523-1990/

-Roli i klerit mysliman ne Puke per Liri e Pavaresi

http://zaninalte.al/2013/12/roli-i-prijesve-myslimane-te-pukes-per-liri-e-pavaresi/

-Roli i klerit mysliman ne Puke per Liri e Pavaresi

http://www.dritaislame.al/roli-i-klerit-mysliman-puke-per-liri-e-pavaresi/

-Puke, Myftinia aktivitet per 70 vjetorin e clirimit

http://www.dritaislame.al/puke-myftinia-aktivitet-per-70-vjetorin-e-clirimit/

Myftinia Pukë zhvillon seminarin “Mirësevjen Ramazan!”

 http://www.kmsh.al/al/?p=2622

-Nga vizita e Myftiut të Shkodrës në Myftininë e Pukës(myftinia-shkoder.org)

http://www.myftinia-shkoder.org/old-myftinia-shkoder.org/430.html

-Publimim ne webet e KMSH-se Myftinia Puke, Program i madh festiv ne perkujtim te Profetit Muhammed a.s.

http://www.dritaislame.al/myftinia-puke-program-i-madh-festiv-ne-perkujtim-te-profetit-muhamed-a-s/

-Publikim ne webet e KMSH-se Nenkryetari z.Gazmend Aga vizite pune ne Myftinine e Pukes

http://www.kmsh.al/al/?p=1919

-Publikim ne PTV i aktivitetit Hz.Muhammed a.s. Krenaria e Njerezimit

http://pukatv.tv/?p=1771

 -Publikim i aktiviteti Hz.Muhammed a.s. Krenaria e Njerezimit

http://medresejatirane.com/portfolio/program-ne-qytetin-e-pukes-me-rastin-e-ditelindjes-se-profetit-muhammed-a-s/

-Publikim i aktivitetit “Hz,Muhammed a.s. Krenaria e Njerezimit”

http://sema.edu.al/program-ne-qytetin-e-pukes-me-rastin-e-ditelindjes-se-profetit-muhammed-a-s/

-Përkujtohet profeti Muhamed a.s. në qytetin e Fushë-Arrëzit

http://www.dritaislame.al/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-fushe-arrezit/

-Nënkryetari i KMSH-së Bujar Spahiu, vizitë pune në Myftininë e Pukës (kmsh.al)

http://www.kmsh.al/al/2013/06/nenkryetari-i-kmsh-se-bujar-spahiu-vizite-pune-ne-myftinine-e-pukes/

-Myftinia e Pukës përkujton Profetin Muhamed në qytetin e Fushë Arrëzit

http://pukatv.tv/?p=1709

– Myftinia Pukë vazhdon të ndihmojë familjet në nevojë.

http://pukatv.tv/?p=1100

– Promovohet libri “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”

http://www.dritaislame.al/promovohet-libri-shaban-rexhe-ahmeti-njeriu-i-puneve-te-mira/

-Myftinia Puke dhe shoqata Istanbul ne ndihme te familjeve te varfra

http://shoqataistanbul.org/aty-ku-fjala-ska-me-peshe/

– U promovua libri “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira.”

http://www.islami-puke.org/t4131-u-promovua-libri-shaban-rexhe-ahmeti-njeriu-i-puneve-te-mira

-“Shaban Rexhë Ahmeti, Njëriu i punëve të mira”, promovohet libri i autorit Idriz Ahmeti

http://pukatv.tv/?p=852

-Nesër Kurban Bajrami. Myftiu Gëzim Kopani mesazh urimi për besimtarët

http://pukatv.tv/?p=413

-Shoqata “Istanbul” shtron yftare edhe në qytete të tjera…

http://shoqataistanbul.com/2013/08/07/shoqata-istanbul-shtron-yftare-edhe-ne-qytete-te-tjera/

– Myftinia Pukë dhe Medreseja e Shkodrës iftar për agjëruesit pukjanë

http://www.dritaislame.al/myftinia-puke-dhe-medreseja-e-shkodres-iftar-per-agjeruesit-pukjane/

-Myftinia Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit

http://www.dritaislame.al/myftinia-puke-seminar-kushtuar-nates-se-miraxhit/

 Sadik Prishtina Hoxha ne kujtesen e pukjaneve

http://www.islamgjakova.net/artikulli.php?id=5978

Intervistë me imam Mr. Sc. Adem Ademi (Imam në rrethin e Pukës nga viti 1992-1994)

http://www.dritaislame.al/puka-qyteti-qe-vuante-mungesen-e-xhamise/

Xhamia e fshatit Iballe

http://www.dritaislame.al/xhamia-e-fshatit-iballe-puke/

Roli i klerit mysliman në Pukë për Liri e Pavarësi

http://ekuiliber.com/roli-i-klerit-mysliman-ne-puke-per-liri-e-pavaresi/

Teme ne te cilen permendet Puka

http://fgulen.com/al/konferenca/21745-Ma-Genti-Kruja-Sociolog-Nje-veshtrim-historik-mbi-tolerancen-dhe-mirekuptimin-nderfetar-ne-Shqiperi

Puke,aktivet ne kujtim te hoxhallareve ne vite

http://www.dritaislame.al/puke-aktivitet-ne-kujtim-te-hoxhallareve-ne-vite/

Teme ku permendet Imam Qazim Nushi,hoxha i fshatit Qerret

http://zyraarsimorepuke.altervista.org/index.php?nav=Shkolla%20Ali%20Byty%E7i.none126

Mejtepet e Myftinise se rrethit Puke dhe kontributi i tyre per mesimin e gjuhes shqipe.

http://forumivizitor.forumo.org/t3484-mejtepet-e-myftinise-se-rrethit-puke-dhe-kontributi-i-tyre-per-mesimin-e-gjuhes-shqipe

Lista e myftinjëve të Shqipërisë (Wikipedia)

https://sq.wikipedia.org/wiki/Lista_e_myftinj%C3%ABve_t%C3%AB_Shqip%C3%ABris%C3%AB

-Puka qyteti qe vuante mungesen e xhamise

http://www.dritaislame.al/puka-qyteti-qe-vuante-mungesen-e-xhamise/

-Puke, zhvillohet simpoziumi “Shembulli i Profetit Muhamed a.s.”

http://www.dritaislame.al/puke-zhvillohet-simpoziumi-shembulli-i-profetit-muhamed-a-s/

Leave a Reply