Këtu do shikoni fotografi të aktiviteteve që zhvillon Myftinia e rrethit Pukë (Kliko ketu)

Këtu do shikoni fotografi të aktiviteteve që zhvillon
Myftinia e rrethit Pukë

 

 

 

Ne ndihme te familjes "Lusha" ne Puke. 29.12.2013
Ne ndihme te familjes “Lusha” ne Puke.
29.12.2013

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

 

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013
Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013
Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013
Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013
Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe perfaqsuesi i Diyanetit Turke Isa Kose duke shperndar mish kurbani.16.10.2013Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe perfaqsuesi i Diyanetit Turke Isa Kose duke shperndar mish kurbani.16.10.2013

Pergatitja e mishit te Kurbanit 15.10.2013
Pergatitja e mishit te Kurbanit 15.10.2013
Iballe
Iballe

Shperndarja e mishit te kurbanit 2013. Ne fotografi Gezim Kopani dhe Isa Kose
Shperndarja e mishit te kurbanit 2013. Ne fotografi Gezim Kopani dhe Isa Kose

Duke shperndare mish kurbani ne Fush-arrez. 15.10.2013
Duke shperndare mish kurbani ne Fush-arrez.
15.10.2013
Myftiu Gezim Kopani ne pritje te delegacionit te Famullise Puke 15.10.2013
Myftiu Gezim Kopani ne pritje te delegacionit te Famullise Puke 15.10.2013
Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit  15.10.2013
Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit
15.10.2013
Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit  15.10.2013
Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit
15.10.2013
Kurban Bajrami xhamia e Pukes  15.10.2013
Kurban Bajrami xhamia e Pukes
15.10.2013
Kurban Bajrami ne Xhamin e Pukes 15.10.2013
Kurban Bajrami ne Xhamin e Pukes 15.10.2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013
Imam Gezim Kopani ne hytben e  Fiter Bajramit . Xhamia Puke 08.08.2013
Imam Gezim Kopani ne hytben e
Fiter Bajramit . Xhamia Puke
08.08.2013

 

Fiter Bajrami ne Xhamin e Pukes  08.8.2013
Fiter Bajrami ne Xhamin e Pukes
08.8.2013
Drejtues te PS gjate urimit te bere me rastin e Fiter Bajramit ne Myftinine  e Pukes  08.8.2013
Drejtues te PS gjate urimit te bere me rastin e Fiter Bajramit ne Myftinine e Pukes
08.8.2013
Zyrtaret e Famullis Puke duke uruar Myftiun e Pukes me rastin e Fiter Bajramit  08.8.2013
Zyrtaret e Famullis Puke duke uruar Myftiun e Pukes me rastin e Fiter Bajramit
08.8.2013
Iftar per naten e Kadrit 3.8.2013
Iftar per naten e Kadrit 3.8.2013
Iftari i shtruar me rastin e nates se Kadrit 03.08.2013
Iftari i shtruar me rastin e nates se Kadrit 03.08.2013
Seminar 2 gusht 2013
Seminar 2 gusht 2013
2 gusht 2013
2 gusht 2013
Seminar kushtuar nates se Kadrit 02.08.2013
Seminar kushtuar nates se Kadrit
02.08.2013
korrik 2013
korrik 2013
Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. Korrik 2013
Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. Korrik 2013
Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. 01.08.2013
Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. 01.08.2013
Iftar, Puke 29.07.2013
Iftar, Puke 29.07.2013

Dorian Demetja
Dorian Demetja
N/Kryetari i KMSH Bujar Spahiu
N/Kryetari i KMSH Bujar Spahiu
Ndeshja miqesore, Xhemati i Xhmise Puke me xhematin e Xhamise Mamurrasit
Ndeshja miqesore, Xhemati i Xhmise Puke me xhematin e Xhamise Mamurrasit
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke Date 06.07.2013
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke
Date 06.07.2013
N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu gjate nje vizite ne Myftine e Pukes.
N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu gjate nje vizite ne Myftine e Pukes.
Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe n/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu. Dt.18.6.2013
Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe n/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu.
Dt.18.6.2013
Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit
Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit
Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit 05/06/2013
Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit
05/06/2013
Nata e Miraxhit ne Xhamin e qytetit te Pukes. 5/06/2013
Nata e Miraxhit ne Xhamin e qytetit te Pukes.
5/06/2013
Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.
Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.
Bisede fetare pas namazit te Ikindise me Xhematin e Pukes
Bisede fetare pas namazit te Ikindise me Xhematin e Pukes
Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.
Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.
Takim ne fshatin Qerret per naten e Miraxhit
Takim ne fshatin Qerret per naten e Miraxhit
Takim ne fshatin Qerret per naten e Miraxhit
Takim ne fshatin Qerret per naten e Miraxhit
Takim per naten e Miraxhit ne Fush-arrez.
Takim per naten e Miraxhit ne Fush-arrez.
Myftiu Gezim Kopani gjate emisionit "Fjale Zemre" me gazetarin Armir Mehaj
Myftiu Gezim Kopani gjate emisionit “Fjale Zemre” me gazetarin Armir Mehaj
Xhamia Kryezi
Xhamia Kryezi
Xhamia e fshatit Iballe
Xhamia e fshatit Iballe
Xhamia e re Puke
Xhamia e re Puke
Xhamia Koderhani (Viti 1916)
Xhamia Koderhani (Viti 1916)
Xhamia Koderhani
Xhamia Koderhani
Xhamia e Qerret
Xhamia e Qerret
Xhamia e Kabash
Xhamia e Kabash
Xhamia Rrape
Xhamia Rrape
Xhamia Micoj
Xhamia Micoj
Xhamia Micoj brenda
Xhamia Micoj brenda

Leave a Reply