Myftinia Puke vijon te mbeshtes familjet ne nevoj

Ne keto dite te ftohta dimri por dhe te veshtira si pasoj e covid19, Myftinia Puke fal sadakas se disa personave u ka ardhur ne ndihme me pako ushqimore disa familjeve ne nevoj.
(29 dhjetor 2020)
 14
12 13 15

Leave a Reply

Myftinia Puke ndihman disa famije ne fshatin Blerim dhe Trun

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga drejtori i Fondacionit Miresia shperndan disa soba, batanija dhe jorgan ne fshatin Blerim dhe ne fshatin Trun te Pukes. Ne fund te ketij projekti perfituan 100 familje ne; Puke, Rrape, Flet, Blerim, Trun etj. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj per bashkepunimin drejtorin e fondacionit Miresia […]