Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe drejtori i F. Miresia inspektojne perfundimin e punimeve ne xhamin Koder Hani

Ne fotografi Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe drejtori i Fondacionit Miresia Korab Kaja

Ne fotografi Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe drejtori i Fondacionit Miresia Korab Kaja

Me rastin e perfundimit te punimeve ne xhamin e Koder Hanit Puke Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me drejtorin e fondacionit Miresia Korab Kaja zhvilluan nje inspektim te punimeve. Myftiu i Pukes Gezim Kopani vlersoj punen e bere njekohesisht falenderoj Korab Kajen per bashkepunimin.
Xhamia Koder Hanit eshte xhamia me e vjeter ne rrethin e Pukes duke mbartur keshtu vlera te vecanta historike dhe jo vetem.
Dhjetor 2020
xhami 2 xhami 3 xhami 4 xhami 5

Leave a Reply

Myftinia Puke ndihman disa famije ne fshatin Blerim dhe Trun

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga drejtori i Fondacionit Miresia shperndan disa soba, batanija dhe jorgan ne fshatin Blerim dhe ne fshatin Trun te Pukes. Ne fund te ketij projekti perfituan 100 familje ne; Puke, Rrape, Flet, Blerim, Trun etj. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj per bashkepunimin drejtorin e fondacionit Miresia […]