Njoftim; Ka dal kalendari i ri per namazet 2021

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret se ka dal kalendari i ri per faljen e namazve 2021. Kalendarin mund ta terhqini prane xhamive te rrethit Puke dhe kushton 50 lek.

kalendari

Leave a Reply

Myftinia Puke ndihman disa famije ne fshatin Blerim dhe Trun

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga drejtori i Fondacionit Miresia shperndan disa soba, batanija dhe jorgan ne fshatin Blerim dhe ne fshatin Trun te Pukes. Ne fund te ketij projekti perfituan 100 familje ne; Puke, Rrape, Flet, Blerim, Trun etj. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj per bashkepunimin drejtorin e fondacionit Miresia […]